vanderKamp

All-round inrichter


D&M van der Kamp is niet alleen goed in het vakkundig stofferen van trappen, u kunt bij ons voor uw gehele woning- en kantoorinrichting goed en voordelig terecht. Dus ook voor onder meer andere vloerbedekking, gordijnen, lamellen en jaloezieën bent u bij ons aan het juiste adres.

Een begrip in Kennemerland


D&M van der Kamp is al sinds 1970 een begrip in Haarlem en omstreken. Door de jarenlange ervaring van het allround vloeren leggen kunnen wij oprecht zeggen dat U bij ons terecht kunt voor een vakkundig en eerlijk advies. Waarom U bij ons aan het goede adres bent? Wij kiezen met de allergrootste zorg onze fabrikanten en collecties, werken met goede vakmensen voor een juiste afwerking en we garanderen uw tevredenheid. D&M van der Kamp is bovendien trots op een goede reputatie door jarenlange mondelinge reclame!

Met trots gevoerde merken


Tapijt
voor woon-, slaapkamer, keuken, overloop en trap van bekende merken als Ambiant, Dersimo en Hebeta.

PVC vloeren zijn nieuw in ons assortiment. Kom naar onze winkel om de PVC stroken en plavuizen te bekijken van Ambiant en Hebeta.

Gordijnen, vitrage en vouwgordijnen op maat gemaakt van exlusieve merken als Egger en het Stoffen Gilde.

Rolgordijnen, vouwgordijnen en jaloezieën van B&C Raamdecoratie.

Tevens kunt u bij D&M van der Kamp terecht voor vinyl, karpetten - professioneel gelegd - en diverse woonaccessoires voor een complete wooninrichting!